Qui som

ZIG ZAG ZUG, S.L. som una empresa creada l’any 2010 per joves emprenedors, professionals en la Gestió d'Esdeveniments, amb seu a Blanes i Lloret de Mar (La Selva - Girona).

ZIG ZAG ZUG, S.L. té com a objecte social, la organització i gestió d’esdeveniments relacionats amb la cultura, el lleure i l'esport, així com la promoció dels mateixos.

ZIG ZAG ZUG som una empresa que oferim serveis integrals en so, il·luminació i muntatges d'estructures per a l'espectacle i qualsevol tipus d'esdeveniment, management i contractació d'artistes, i tot un seguit de serveis per a l'artista i el promotor d'esdeveniments.

Posem a disposició del client un equip humà jove, altament qualificat, i material de primeres marques, per tal d'oferir un servei de qualitat i satisfer tan les necessitats del client com les d'aquells espectadors més exigents.

ZIG ZAG ZUG pensem que les persones que formen part dels nostres equips de treball són elements clau per tal que els nostres serveis es desenvolupin amb la màxima eficàcia. És per això, que tenim especial cura en la seva selecció i creiem que és important que rebin el nostre recolzament al llarg del desenvolupament de la seva activitat. El nostre ideari passa per oferir, tant als treballadors com als clients, un tracte proper amb la gerència i una comunicació fluida i continuada.

Som un equip, format de persones:

Actives i dinàmiques, implicades en les tasques assignades.

● Que actuem amb coherència en tot moment i dins un marc normatiu.

● Que fomentem els valors educatius de respecte, pau i tolerància.

● Que som capaces de treballar en equip i individualment.

● Que ens comprometem amb l’empresa i assumim tots aquests valors com a propis.

Tot el personal humà passa per un procés de selecció laboral, per una formació contínua d’empresa en riscos laborals, i sessions formatives directament relacionades amb el seu àmbit de treball.

Borsa de Treball i procés de selecció:

En l’àmbit dels Recursos Humans disposem d’un equip encarregat de la selecció de personal. Per a dur a terme aquesta tasca, comptem amb una borsa de treball pròpia que s’actualitza periòdicament i també col·laborem amb borses de treball externes i departaments de promoció econòmica de diferents administracions locals i supramunicipals. A més a més, apostem de nou per la formació i realitzem convenis de pràctiques amb diferents centres d’ensenyament superior.

  Borsa de Treball

Vols treballar amb nosaltres? Informa't aquí.