Nits Gaudí 2015, un cartell de luxe a la Torre Bellesguard

2015-08-12 12:00

La Torre Bellesguard es convertirà aquest estiu en el primer edifici d’Antoni Gaudí que acollirà concerts Premium. Per primera vegada, en el marc la segona edició de les Nits Gaudí, Bellesguard comptarà amb quatre concerts molt especials de grups de primer nivell. Els Amics de les Arts (30 de juny), Mishima (28 de juliol), Andrea Motis (18 d’agost) i Jarabe de Palo (15 de setembre), seran els quatre artistes estrella del festival, que oferiran un concert íntim i exclusiu per 300 privilegiats a la zona alta de la ciutat. Els assistents podran gaudir d’una copa de benvinguda, de les meravelloses vistes al castell de Gaudí i de concerts únics dels seus artistes preferits.

ZIG ZAG ZUG, com a empresa especialitzada en la Gestió d'Esdeveniments, és l'encarragada de tota la part tècnica, així com del disseny i l'execució tècnica pel que fa al so i la il·luminació dels esdeveniments.

A més a més, la proposta estival de Bellesguard, que començarà el 25 de juny i acabarà el 15 de setembre, oferirà 47 concerts de diversos estils: tots els dimecres es podrà gaudir als jardins de l’edifici de concerts de Blues, els dijous de Jazz, els divendres de flamenc i, com a nova aposta d’aquest any, els dissabtes sonaran a Bellesguard músiques del món.

Sota l’eslògan: “les millors nits, amb el millor arquitecte del món”, Bellesguard presenta una oferta gastronòmica variada perquè tots els assistents puguin sopar al mateix emplaçament. A més a més, i també per primera vegada, Bellesguard obrirà un chill out exterior després de cada Nit Gaudí (de 22:00 a 00:00) perquè tot aquell que ho desitgi pugui anar a sopar i a prendre una copa als jardins més especials de Gaudí.

Entrades a la venta i tota la informació a la pàgina web del festival: www.nitsgaudi.com