Neix VINOMI, festival que combina patrimoni, música i vi a Lloret de Mar.

2015-04-30 10:21

Els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar seran l'escenari, aquest proper estiu, del festival Vinomi, un cicle musical organitzat per Victori Produccions i Zig Zag Zug, amb la col·laboració de l'Ajuntament. Es tracta d’una nova proposta cultural que sorgeix de la unió de tres ingredients molt especials: la música, el vi i l'ús del patrimoni històric com a escenari.

El festival arrencarà el dijous 4 de juny amb un concert de jaz a càrrec d’Andrea Motis i Joan Chamorro, i es tancarà el 16 de juliol amb l’actuació dels Quart Primera. S’han programat un total de cinc concerts, tot ells a les 21h, i al cartell també hi figuren noms com Blaumut (18 de juny), Increscendo (2 de juliol) o The Mamzelles (10 de juliol). Les entrades, al preu de 20 euros (inclou una visita als jardins i una copa de vi), es poden adquirir des del web www.festivalvinomi.com o al Museu del Mar i a El Puntet. També hi ha la possibilitat de comptar amb un abonament de 3 i 5 concerts, a 50 i 85 euros respectivament.

La idea del VINOMI va néixer en l'instant en què les dues empreses impulsores van conèixer l’espai i van decidir apostar clarament per aquests jardins com a escenari i marc emblemàtic d’un cicle de concerts d’estiu. Situats en un paratge de gran bellesa, sobre un penya-segat amb impressionants vistes sobre el mar, és una veritable mostra de l’esperit del moviment noucentista.